Магазин

Продукти што ја подобруваат структурата на косата

Продукти што ја подобруваат структурата на косата

Ако сакате на вашата коса да и’ пружате подобра нега, но и да и’ го враите здравиот сјај и богатиот волумен, сега е вистинско време во вашата исхрана да ги вклучите следните производи…

Покрај квалитетните производи што се мошне важни за заштитата на косата, особено при честото миење и бојадисување мошне е важно и по пат на исхраната да внесувате хранливи материи што освен на целиот организам ќе имаат позитивни ефекти и на косата.

Одредените продукти претставуваат богат извор на витамини, минерали и влакна што се во состојба да ги обноват оштетените делови, го забрзуваа растот на косата и’ даваат цврстина и сјај…

Еве три…