Македонија

Проект за акредитација и комерцијална употреба на лаборатории за бизнис секторот

Проект за акредитација и комерцијална употреба на лаборатории за бизнис секторот

Владиниот портпарол, Александар Ѓорѓиев, денеска ќе одржи прес- конференција поврзана со проектот за акредитација и комерцијална употреба на лабораториите во функција на бизнис секторот.

Прес-конференцијата ќе се одржи во просториите на Владата со почеток од 11,30 часот.