четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 35

Проект за подобрување на услугите на УЈП

ujp1asgasg

Последни вести

Управата за јавни приходи денеска ќе го означи почетокот на проектот „Подобрување на услугите на УЈП кон даночните обврзници“.

Проектот ќе биде финансиран преку ИПА 2010 програмата, а ќе се реализира во партнерство со Шпанската даночна управа.

Обраќања ќе имаат директорот УЈП Горан Трајковски, евроамбасадорот Аиво Орав и амбасадорот на Кралството Шпанија Рамон Каранза. Активностите и целите на проектот ќе ги претстави проект лидерот на Шпанската даночна администрација Рамон Доминго Паласиос и Делаго.

Најчитани вести