среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 42

Професор Калајџиев дел од толпата хулигани на Заев (ВИДЕО)

Професорот Гордан Калајџиев од СДСМ денес беше дел од толпата инструирана од Зоран Заев и опозицијата која со денови ги вандализира објектите и спомен обележјата низ Скопје и ја напаѓа македонската полиција.

Професор Калајџиев дел од толпата хулигани на Заев

Професор Калајџиев дел од толпата хулигани на Заев

Последни вести

Хулиганите поттикнати од СДСМ и СОРОС со денови дивеат низ главниот град, уништуваат објекти, плукаат по историјата, сквернават спомен обележја. На нивните протести во првите редови често е опозицискиот лидер и челниците на партијата во опозиција.

Гордан Калајџиев

Гордан Калајџиев

Професорот Гордан Калајџиев од СДСМ денес беше дел од толпата инструирана од Зоран Заев и опозицијата која со денови ги вандализира објектите и спомен обележјата низ Скопје и ја напаѓа македонската полиција.

За скандалот да биде поголем, Калајџиев е професорот кој е еден од креаторите на Законот за кривична постапка. Тој многу добро знае дека со вакво насилничко однесување прекршува закони.

Калајџиев е универзитетски професор и ваквото вандалско однесување го прави во име на партија која 10 години е во опозиција, која ја втурна Македонија во длабока криза, а свесна за мизерниот рејтинг бега од избори и соочување со народот.

Правна поука за насилниот професор кој целосно се стави во служба на интересите на Заев и СДСМ:

pravna-pouka

 

 

Најчитани вести