петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 67

Проголтал 35 таблети Вијагра, еве што му се случило!

Иако, за среќа, тој немал потешки последици, предозирањето со вијагра може да предизвика и губење на свеста, излив на крвта во мозокот, па дури и смрт.

Иако, за среќа, тој немал потешки последици, предозирањето со вијагра може да предизвика и губење на свеста, излив на крвта во мозокот, па дури и смрт.

Иако, за среќа, тој немал потешки последици, предозирањето со вијагра може да предизвика и губење на свеста, излив на крвта во мозокот, па дури и смрт.

Поврзани вести

Даниел (36) ја испил големата количина на вијагра додека бил кај пријател, а се уплашил кога почувствувал мачнина, вртоглавица и почнал да има халуцинации.

Даниел Медoрт проголтал 35 таблети вијагра, а последиците – петдневна ерекција.

Се’ гледав во зелена боја и имав ерекција која не поминуваше. Не беше тоа баш постојана ерекција, но секој пат кога ќе се допрев до нешто доживував ерекција, и тоа траеше пет дена, вели тој.

Неговата жена викнала Брза помош, а тој бил задржан во болница неколку дена.

Докторите изреагираа многу професионално, но видов дека се воздржуваат да не се изнасмеат, вели Даниел и додава дека жената му го простила овој блам, кој можел да заврши и многу полошо.

Иако, за среќа, тој немал потешки последици, предозирањето со вијагра може да предизвика и губење на свеста, излив на крвта во мозокот, па дури и смрт.

Најчитани вести