сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 19

Производи што веднаш го снижуваат високиот крвен притисок

Покрај општопознатите совети, за да ја спречите појавата на овој „тивок убиец“ ќе ви помогнат и овие „паметни“ и здрави продукти.

pritisok-aparat

Поврзани вести

Ако ве мачи високиот крвен притисок секако морате да примените прехранбени навики така што пред се ќе го намалите количеството на сол и маснотии што ги внесувате и ќе го зголемите внесувањето на вода. Покрај општопознатите совети, за да ја спречите појавата на овој „тивок убиец“ ќе ви помогнат и овие „паметни“ и здрави продукти.

Цимет

Неколку истражувања….

Најчитани вести