сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Пролетен базар на плоштадот Филип Втори

proleten-bazar

Последни вести

Пролетен базар 2015 на плоштадот Филип Втори, продолжува и денеска

На базарот се бидат изложени домашни ракотворби и ќе бидат практично претставени голем број занаети, како и нивното значење и влијание врз квалитетот на живеењето на граѓаните.

Најчитани вести