понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Пролетна дератизација во општина Аеродром

deratizacija

Последни вести

Деновиве се врши пролетната дератизација во Општина Аеродром.

На подрачјето на целата општина ќе се опфатат 2.500 шахти со 7.500 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта на нејзината територија.

Дератизацијата на глодачите ја врши Институтот за јавно здравје, Скопје.

Најчитани вести