Спорт

Промашениот пенал на Рамос (ВИДЕО)

Промашениот пенал на Рамос  (ВИДЕО)
Хрватскиот голман Даниел Субашиќ го одбрани пеналот на Серхио Рамос во 71 минута на вчерашниот натпревар против Шпанија, и го трасираше патот за победничкиот гол на Иван Перишиќ. По натпреварот Субашиќ истакна дека Срна му шепнал, а на него му кажал Модриќ како да одбрани.