Магазин

ВИДЕО: Ја промаши станицата, па скокна низ прозорец!

ВИДЕО: Ја промаши станицата, па скокна низ прозорец!

Оваа жена од Кина ја промаши станицата па одлучи да се снајде и сепак да излезе. Таа едноставно скокна низ прозорец.

Надзорната снимка од провинцијата Хенан од Кина покажува една жена како скокна низ прозорец од автобусот во движење. За среќа таа без проблем го продолжи својот пат.

На видеото се гледа дека таа ја пропушти станицата затоа што беше мошне занесена во нејзниниот мобилен телефон. Во мигот кога сфати дека ја промашила станицата се упатува брзо кон вратата, но кога не успева да излезе, го прави тоа што никој неможел ниту да го предвиди.

Погледнете го видеото!