Магазин

Промоција на дела на Павел Шатев

Промоција на дела на Павел Шатев

Промоцијата на собраните дела во девет тома на Павел Шатев, ќе се одржи утре во 12 часот, во Музејот на македонската борба во Скопје.

Деветте тома од оставината на Павел Шатев ги објавија Македоника литера и Државниот архив на Република Македонија.