недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Промоција на делото „Мирисот на лагата“ на Јован Дамјановски

kniga

Последни вести

Во Паркот на книгите продолжува славењето на зборот, словото и книгата.

Во 12:00 часот денеска ќе биде промоцијата на најновото дело од Јован Дамјановски, „Мирисот на лагата“.

За делото ќе говори Раде Силјан.

Со овие активности, во Паркот на Книгите продолжува Саемот на книгата „Книга во секој дом“.

Најчитани вести