среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Промоција на две книги од Владо Камбовски

vlado kambovski

Поврзани вести

Мултимедијалниот центар „Матица ексклузив“ вечер организира средба со академик Владо Камбовски и промоција на две негови книги.

Новите изданија се „Беседи“ и „Коментар на кривичниот законик“ кои ги објави Македонската академија на науките и уметностите и „Матица македонска“.

За делата на Камбовски ќе говорат академик Георги Старделов и проф. д-р Љупчо Арнаудовски.

Најчитани вести