сабота, 24 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Промоција на едицијата „Црните страници на УДБА“

Мотото на промоцијата е „Историја што чека да биде откриена“, а ќе се одржи во Музејот на македонска борба.

plostad

Последни вести

Државниот архив на Република Македонија денеска ќе ја промовира едицијата „Црните страници на УДБА“.

Мотото на промоцијата е „Историја што чека да биде откриена“, а ќе се одржи во Музејот на македонска борба.

Најчитани вести