четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 41

Промоција на едукативен автобус за ученици

Едукативно возење за ученици кое е во рамки на промоција на сообраќајно едукативениот проект „Едукативен автобус“ денеска ќе се одржи во основното училиште „Братство“ во општина Карпош во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата.

eko-bus-360x200

Последни вести

Едукативно возење за ученици кое е во рамки на промоција на сообраќајно едукативениот проект „Едукативен автобус“ денеска ќе се одржи во основното училиште „Братство“  во општина Карпош во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата.

На настанот ќе се обратат претседател на РСБСП Стојче Стаменковски, градоначалникот на општина Карпош Стевче Јакимовски, директорот на ЈСП Скопје Игор Јанушев и Димитар Миновски генерален секретар на АМСМ.

Најчитани вести