сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Промоција на книга за локалната самоуправа од Жика Стојановски

Жика Стојановски (1963) е актуелен градоначалник на Општина Илинден. Магистрирал на Економскиот факултет при универзитетот Свети Кирил и Методиј во Скопје.

zika-stojanoski-naslovna-kniga

Поврзани вести

Книгата „Управување со современите фактори на растот на локално ниво – градење локална самоуправа заснована на знаење“ од м-р Жика Стојановски ќе биде промовирана утре во 18 часот во мултимедијалниот културен центар „Матица екслузив“ од Скопје.

За делото ќе говорат проф.д-р Наталија Николовска и проф.д-р Пеце Недановски.

Промоција на книга за локалната самоуправа од Жика Стојановски

Промоција на книга за локалната самоуправа од Жика Стојановски

Жика Стојановски (1963) е актуелен градоначалник на Општина Илинден. Магистрирал на Економскиот факултет при универзитетот Свети Кирил и Методиј во Скопје. Под мотото „Да ги искористиме силните страни на Општината Илинден“ како градоначалник има значителен придонес за локалниот економски развој во општина Илинден како успешна инвестициска дестинација.

Најчитани вести