петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

Промоција на книгата „Дискурси на визуелното“ од Иван Џепаровски

kkk

Последни вести

Во свечената сала на Филозофскиот Факултет во Скопје, во понеделник со почеток во 12:00 часот ќе биде промовирана книгата „Дискурси на визуелното“ од Проф д-р Иван Џепароски.

За делото ќе говорат академик Георги Старделов и проф д-р Денко Скаловски.

Најчитани вести