четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Промоција на книгата „Мијачко станбено градителство-потекло, развој и дострели“ од Шерденковска

За најновото издание на Книгоиздателството „Матица македонска“ ќе говорат универзитетските професори: Минас Бакалчев, Елизабета Касапова, Драги Митревски и Ана Димишковска.

pokana

Последни вести

 

Во мултимедијалниот културен центар „Матица екслкузив“ од Скопје, утре  во 19 часот ќе се оджи промоција на монографијата „Мијачко станбено градителство – потекло,развој и дострели од д-р Меланија Шерденковска.

За најновото издание на Книгоиздателството „Матица македонска“ ќе говорат универзитетските професори: Минас Бакалчев, Елизабета Касапова, Драги Митревски и Ана Димишковска.

Најчитани вести