Магазин

Промоција на книгата „Семејни бизниси“ од Маја Пехчевска во „Матица ексклузив“

Промоција на книгата „Семејни бизниси“ од Маја Пехчевска во „Матица ексклузив“

Во мултимедијалниот центар „Матица ексклузив“ утре напладне ќе биде промовирана книгата „Семејни бизниси“ од м-р Маја Пехчевска. Ова е прва студија на оваа тема на македонски јазик, во која клучните поенти се претпремништво, лидерство, одлуки и емоции.

Користена е бројна литература и искуства како од домашни, така и од странски извори.

За делото ќе говорот Проф. д-р. Александра Стојковска и Проф. д-р. Сашо Кожухаров.