Магазин

Промоција на книгатa „Знаеш ли да љубиш“ од Ивана Иванова – Канго

Промоција на книгатa „Знаеш ли да љубиш“ од Ивана Иванова – Канго

Во мултимедијалниот центар „Матица ексклузив“ денеска, со почеток во 12 часот, ќе биде промовирана книгата „Знаеш ли да љубиш“ од Ивана Иванова-Канго.

За делото ќе говорот Марија Петровиќ и Паскал Гилевски. Промоцијата ќе биде збогатена со музичко интермецо на Симеон Иванов – Канго.