Македонија

Промоција на Лабораторија за испитување на енергетска ефикасност на објекти

Промоција на Лабораторија за испитување на енергетска ефикасност на објекти

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска ќе присуствува на промоција на Лабораторијата за испитување на енергетска ефикасност на објекти, инсталирана на Градежниот Факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје.