четврток, 23 март 2017  |  Вести денес: 0

Промоција на „Македонска национална програма“ од Стефан Влахов Мицов

За најновото издание на „Матица македонска“ ќе зборуваат Драгица Поповска и публицистот и дипломат Ристо Никовски.

Stefan vlahov Micov - Makedon...

Последни вести

Книгата „Македонска национална програма“ од Стефан Влахов Мицов денеска ќе биде промовирана во мултимедијалниот културен центар „Матица екслузив“, во Паркот на книгите.

За најновото издание на „Матица македонска“ ќе зборуваат Драгица Поповска и  публицистот и дипломат Ристо Никовски.

Влахов-Мицов (1956) е автор на научно-истражувачки опус, а негови најзначајни дела се: „Филозофскиот клуч за македонскиот идентитет“, „Држава како се гради и брани“, „Балканска психологија – државници и марионети“, „Творечки дострели во македонски дух“ и „Филозофија на балкансиот пекол“.

Најчитани вести