Македонија

Промоција на „ Моралот низ вековите и во сегашноста “

Промоција на „ Моралот низ вековите и во сегашноста “

Во мултимедијалниот културен центар “Матица ексклузив“ од Скопје на осми октомври во 12 часот ќе биде промовирана книгата “ Моралот низ вековите и во сегашноста “ од проф.д-р Филип Лазарески.

За најновото дело на познатиот универзитетски професор и научник ќе говори проф.д-р Димитар Мирчев.