Македонија,Политика

Промоција на отчетот на ВМРО-ДПМНЕ за сработеното во изминатите години

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ денеска во 12,30 часот, во хотелот Александар Палас, ќе го промовираат Отчетот за работата на Владата.