петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 34

Промоција на порталот Администрација.мк

ivo ivanovski

Последни вести

Во Министерството за информатичко општество и администрација денеска ќе биде промовиран веб-порталот Администрација.мк.

Промоцијата доаѓа по неодамнешното добивање можност Македонија во глобалниот интернет простор да користи кириличен домен, а новиот веб-портал ќе го претстави министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски.

Најчитани вести