четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Промоција на првото издание од проектот „Создади книга“

knigiii

Последни вести

ЕВН Македонија во рамки на проектот „Создади книга“ денеска ќе го промовира првото издание на збирката раскази.

Кампањата за претворање на сметките за електрична енергија во страници од книги почна пред една недела. 

Најчитани вести