Магазин

Промоција на романот „Туѓи перја“ од Соња Јолевска

Промоција на романот „Туѓи перја“ од Соња Јолевска

Промоција на романот „Туѓи перја“на истакнатата македонска писателка Соња Јолевска ќе се одржи денеска со почеток во 18 часот во Мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“.