Македонија

Пронајден исчезнатиот Македонец во Мелбурн

Пронајден исчезнатиот Македонец во Мелбурн
Полицијата го пронајде исчезнатиот Петар Чагорски недалеку од неговиот дом во населбата Резервоар, во Мелбурн.
Полицијата и родителите на Чагорски преку соопштение им се заблагодарија на медиумите за придонесот 19-годишниот Петар да се најде.