четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

Пронајдени исчезнатите пари за лекување на Иван

misterijapariii

Последни вести

Пронајдени се парите од кражбата од шанкот во Дом на млади во Штип наменети за лекување на Иван Стојанов, објави радио Штип.

Случајно вработените во Дом на млади, при акција за чистење ги нашле парите кои недостасуваат паднати зад шанкот.

Иако е чудно, сепак добро е што се најдени приближно 500 евра, пари кои нужно му се потребни на Иван Стојанов за негово лекување, објави радио Штип.

Најчитани вести