Македонија,Крими хроника

Пронајдени трите исчезнати деца од Чаир

Пронајдени трите исчезнати деца од Чаир

Трите исчезнати деца од Чаир вчера се пронајдени.

Во полициската станица Чаир вчера било пријавено дека М.И.(17), В.И.(16) и нивната 14 годишна сестра се пронајдени.