Македонија,Крими хроника

Пронајдено 12 годишното девојче од Штип

Пронајдено 12 годишното девојче од Штип

Министерството за внатрешни работи информира дека девојчето кое се водеше за исчезнато два дена е пронајдено.

Исчезнувањето на девојчето кое се случило во средата во 14 часот во штипската полициска станица го пријавил нејзиниот татко, 43 годишниот Д.М.

Неговата ќерка во средата околу 14 часот на пладне заминала од дома и повеќе не се вратила. Полицијата презема мерки да го пронајде девојчето.