Балкан

Пронајдено телото на Словенецот Андреј Беуц во Дрина (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Пронајдено телото на Словенецот Андреј Беуц во Дрина  (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Во реонот на Козлук е пронајдено телото на Словенецот Андреј Беуц, кој во неделата исчезна по скокот во реката во близина на Зворник.

Нуркачи го извлекле неговото безживотно тело од реката Дрина.

Градската управа на Зворник изрази сочувство до семејството Беуц.

beuc-pronadjen1