Македонија

Пронајдено украденото оружје од караулата во Гошинце

Пронајдено украденото оружје од караулата во Гошинце

Полицијата пронајде дел од украденото оружје од караулата во Гошинце при терористичкиот напад кој се случи минатиот месец.
Министерството за внатрешни работи денеска објави и видео снимка од оружјето. Погледнете…