вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 39

Пронајдете го вашиот двојник со само една фотографија

foto

Последни вести

Со оваа забавна апликација можете да го пронајдете вашиот двојник.

Авторите на сервисот, Вејн Дам и Кирк Џонсон одлучиле да отворат интернет страница во моментот кога корисниците ќе постават повеќе од 100.000 фотографии.

Тоа и се случило, а на вас е да проверите кој изгледа исто како и вие.

Сајтот I Look Like You ви овозможува да ја „аплоудирате“ (upload) фотографијата и врз основа на неа да ја пронајдете личноста која изгледа како вас.

Најчитани вести