Крими хроника

Пронашол бомба и си ја однел дома

Пронашол бомба и си ја однел дома

Во полициската станица Кисела Вода, во четвртокот Ц.Д.(1952) од Скопје, пријавил дека пред 10 дена на кејот на реката Вардар, во близина на УО „Жабар“ пронашол минско-експлозивна направа (со ознака AGL 30мм), по што истата ја подигнал од лице место и ја однел во сопствениот дом.