Македонија,Политика

Проопозициските портали удрија по Роза Топузовска Каревска

Проопозициските портали удрија по Роза Топузовска Каревска

Интернет портал близок до опозицискиот СДСМ објави вест дека ќерката на пратеничката од редовите на ЛДП, Роза Топузовска Каревска, Стефана Каревска, е на летување во хотел со пет ѕвездички во Португалија и се сонча на една од најубавите плажи.

Проопозициските интернет портали, веднаш ја преземаа и ја реобјавија приказната.

Стефана Каревска, ќерката на пратеничката Топузовска Каревска се огласи со статус на својот Фејсбук профил и даде одговор на проопозицскиот портал кој, според неа, ја злоупотребил нејзината приватност.


stefana