Македонија

Официјално отворање на проширената улица Јордан Мијалков

Официјално отворање на проширената улица Јордан Мијалков
Официјално отворање на проширената улица Јордан Мијалков

Денеска свечено ќе биде отворена за сообраќај проширената и реконструирана улица Јордан Мијалков, во близина на „Урбан парк“ (кој се наоѓа при крајот на улицата во правец кон улицата „Павел Шатев“).

На официјалното отворање за сообраќај на улицата Јордан Мијалков, ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

 

Фото: Вест