ТОП,Македонија

„Протестирам“ или „Профитирам“: Заев, Калајџиев, Најчевска (ВИДЕО)

„Протестирам“ или „Профитирам“: Заев, Калајџиев, Најчевска (ВИДЕО)

Секојдневно се повеќе се потврдува дека на улиците на Скопје нема „шарена“ (како што ја нарекуваат) туку платеничка револуција која одработува за интересите на СДСМ и Сорос.

За ова говорат и податоците во медиуми кои ги објавија огромните хонорари кои ги земаат голем број активисти и членови на СДСМ, како и членови на невладините организации под капата на Сорос. Истите овие лица се забележани од камерите како уништуваат државен имот и сквернават споменици.

На социјалните мрежи се објавени видеа со Заев, Најчевска и Калајџиев, на кои граѓаните го заменија името на движењето што стои зад вандалските протести. Наместо „Протестирам“ според нив ова движење треба да се вика „Профитирам“.

Погледнете ги видеата.