понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Проверете го вашиот стаж во паркот Шопен во Кисела вода

k_voda

Последни вести

Општина Кисела Вода ги известува сите заинтересирани граѓани дека утре, четврток, со почеток во 11 часот, во паркот Шопен, во близина на општината, ќе можат да дојдат и на лице место да го проверат својот стаж на осигурување, платите и другите податоци, како и да добијат одговори на други прашања од областа на пензиското и инвалидското осигурување.

Вработените од Министерството за труд и социјална политика, од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување, Агенцијата за капитално финансирано пензиско осигурување, како институции кои во соработка со општина Кисела Вода го реализираат овој настан, ќе бидат достапни за наведените услуги, се до 14 часот. Се што граѓаните треба да понесат со себе е лична карта.

Во случај на лоши временски услови, настанот ќе се одржи во општина Кисела Вода, во Барака 4.

Најчитани вести