недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 7

Проверка на стажот за осигурување во општина Гази Баба

gazi-baba-kje-gradi-opshtinska-zgrada-177927

Последни вести

Во просториите на едношалтерскиот систем во општина Гази Баба, утре од 11 до 14 часот ќе биде поставен пункт на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување, каде секој заинтересиран ќе може да го провери стажот на осигурување, платите и другите податоци.

Оваа активност под наслов „ДЕН ЗА ВАС“ е посветена на реформите на пензискиот систем и се реализира во соработка со Министерството за труд и социјална политика.

Најчитани вести