среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Прва група холандски туристи во Охрид

На охридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“ денеска се очекува да пристигне првата група туристи од Холандија во Охрид за летната сезона 2016 година.

turisti-ohrid-1-640x294

Последни вести

Првата група туристи од Холандијана на охридскиот аеродром се очекува да ја пречекаат генералниот менаџер на ТАВ Македонија Зоран Крстевски, градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески и директорот на туристичката агенција „Фибула Ер-травел“ Асим Меџедовиќ.

Во Охрид пролетва и летово се очекува освен туристи од Холандија да се одмараат и туристи од Белгија, Израел и Турција, но и од Јужна Кореја и Кина, туристи кои се дел од мапата на кружните Балкански тури од источните земји.

Најчитани вести