недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Први фотографии од третото дете на Јохан и Соња

Во посета на новиот член на семејството веднаш дојдоа гордиот татко и сестричката Мелани и Братот Младен

Во посета на новиот член на семејството веднаш дојдоа гордиот татко и сестричката Мелани и Братот Младен

Поврзани вести

Јоана е најновиот член на семејството Тарчуловски.  Јохан и Соња добија трето дете.

Први фотографии од третото дете на Јохан и Соња

Први фотографии од третото дете на Јохан и Соња

Соња Тарчуловска вчера се породи во болницата „Аџибадем Систина“ .

Први фотографии од третото дете на Јохан и Соња

Први фотографии од третото дете на Јохан и Соња

Во посета на новиот член на семејството веднаш дојдоа гордиот татко и сестричката Мелани и Братот Младен.

Најчитани вести