Македонија

Први јануари неработен ден за сите граѓани

Први јануари неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика информира дека 1 јануари 2015 година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството на граѓаните на Република Македонија им ја честита Новата Година.