понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Први мај неработен ден за сите граѓани

Македонија денеска го слави Илинден

Македонија денеска го слави Илинден

Последни вести

Денот на трудот, први мај е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопштуваат од Министерство за труд и социјална политика.

Истовремено, Министерството на сите граѓани во Република Македонија им го честита  Денот на трудот.

Најчитани вести