среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 29

Први ноември е неработен ден за католиците

Први ноември е неработен ден за католиците

Први ноември е неработен ден за католиците

Последни вести

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 1 ноември 2015 година (недела), Празникот на сите светци е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед во Република Македонија.

Најчитани вести