среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 46

Првиот ден на Рамазан Бајрам неработен ден за сите граѓани на Македонија

Последни вести

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, првиот ден на Рамазан Бајрам, односно 26 јуни 2017 година (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честита Рамазан Бајрам.

Најчитани вести