Македонија

Прво продолжение на 14-та собраниска седница

Прво продолжение на 14-та собраниска седница

Првото продолжение на 14 -та седница денеска ќе се одржи во Собранието на Република Македонија.Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за основното образование и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за средното образование, двата по скратена постапка, се на дневниот ред на денешната собраниска седница.