Магазин

Психо тест што открива се’ за вас

Психо тест што открива се’ за вас

Замислете дека се наоѓате во шума, а пред вас има пат. Земете молив и хартија и запишете ги одговорите на следните прашања. Немојте многу да размислувате, туку запишете го она што прво ќе ви падне на ум.

Прашања:

  1. Замислете дека одите со некого низ шумата… Кој би можел да биде тоа?
  2. Додека се движите низ шумата недалеку од себе забележувате животно. Кое е тоа животно?
  3. Што се случува откако ви се сретнаа погледите?
  4. Продолжувате да одите низ шумата. Излегувате на ливада каде сте ја забележале куќата од вашите соништа. Како ќе ја опишете нејзината големина?
  5. Дали куќата од вашите сништа има ограда?
  6. Влегувате во куќата. Одите во трпезаријата да ја погледнете масата. Опишете што гледате на него и околу него.
  7. Ја напуштате куќата низ задната врата и гледате пехар на тревата. Од каков материјал е направен?
  8. Што ќе направите со пехарот?
  9. Доаѓате до крајот на дворот и оттаму гледате река. Колкава е реката?
  10. Морате да ја преминете реката. Како ќе го сторите тоа?

Одговорите на психо-тестот проследете ги на следната страница: