Македонија

Пукнала цефка за гас во Ново Лисиче

Пукнала цефка за гас во Ново Лисиче

Вечерва, додека траеше невремето во градов, цевка за гас пукнала во Ново Лисиче, во близина на новата црква кај паркот со авионот.

Очевидци велат дека има пукнато и цевка за вода во истата населба.

Надлежните служби се на терен и го санираат дефектот.