четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 2

Pure Color Envy кармин, има моќ да ги трансформира вашите усни

shopping

Последни вести

Карминот Pure Color Envy  на Estee Lauder е добитник на наградите Cosmopolitan Beauty Award 2014 за најдобар кармин и Grazia Beauty Award 2014 за најпогоден кармин за носење.

Овој кармин има моќ да ги трансформира не само вашите усни, туку и вашиот изглед, вашиот став. Со истиот се добива висок интензитет на боја на усните со само еден нанесен слој и е погоден за сите нијанси на кожа.

Карминот ги прави усните прецизно изденфинирани и убаво обликувани, а само еден нанесен слој трае дури до шест часа.

Најчитани вести